🖤 Loved By Me 🖤

Disclaimer

 

Aan alle pagina’s van de website van Loved By Me is de grootste zorg besteed. Toch bestaat er de mogelijkheid, dat delen van de informatie verouderd zijn of niet langer correct. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie. Loved By Me aanvaard geen aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van de website.

 

Links en informatie van derden, vallen buiten de controle van Loved By Me, waardoor Loved By Me ooit verantwoordelijk kan worden gehouden voor deze inhoud, privacybescherming op deze websites of voor de diensten die de websites aanbieden.

 

Loved By Me hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy bij het verwerken van de persoonsgegevens bij het gebruiken van de website. Deze informatie word alleen gebruikt voor ondersteuning van beslissingen en statistische verwerkingen. De gegevens die u verstrekt om informatie of uw bestelling te ontvangen, zullen uitsluitend gebruikt worden voor het afhandelen van uw aanvraag of bestelling en daarna worden verwijderd en vernietigd. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden.

 

Voor vragen hierover, kunt u contact opnemen met de Klantenservice