🖤 Loved By Me 🖤

Verzorging van je lichaam / huid.

Gepubliceerd op 29 oktober 2020 om 21:06

Zoals bekend, heeft Loved By Me sinds kort ook verzorgingsproducten en make-up in het assortiment. Dit om een totaalpakket te kunnen aanbieden..

 

Je lichaam!


Je lichaam heeft heel wat te verduren. Water, droogte, kou, zonneschijn en chemische stoffen zorgen voor beschadiging. De invloeden van buitenaf, maar ook de invloeden van binnen. (fysiek) 
Je huid heeft grote impact op hoe jij je voelt en hoe je eruit ziet. 

 

Geen wonder dat je lichaam dagelijks veel aandacht vraagt. Reinigen, verzorgen en beschermen

 

Reinigen: 

Grondig reinigen is de eerste stap voor effectieve huidverzorging. Bij het reinigen worden vuil, talg, transpiratie en andere reststoffen verwijderd, zodat de huid schoon en gezond blijft aanvoelen. De reden voor reiniging van het lichaam is het verwijderen van vuil en transpiratie om de huid schoon en gezond te houden en onprettige lichaamsgeuren te voorkomen. Douchen en baden spelen een belangrijke rol in ons leven, zodat wij ons fris en ontspannen voelen.

 

Hoe reinig je je huid?


- Minder lang douchen en baden met een lagere temperatuur. Heet water en lang douchen of baden onttrekken de oliën uit de huid.
- Kies voor een reiniging product dat bij jou huidtype past. Heb jij een vette huid, kies dan een product dat geschikt is voor de vette huid. Heb jij een gevoelige huid, kies dan voor een product dat geschikt is voor de gevoelige huid. 
- Dep de huid droog na het douchen, in plaats van te wrijven. 

 

Verzorgen 

Na het reinigen van de huid breng je de huidverzorging aan. Een gereinigde huid neemt de werkende bestandsdelen van de verzorgingsproducten beter op. Een regelmatige hydratatie na het baden en douchen, helpt het vochtgehalte van de huid op peil te houden en jouw huid gezond.

Het is belangrijk om vitamine C,A en E in de crème te hebben, omdat die je lichaam van buitenaf beschermen tegen antioxidanten. Je kunt hiervoor ook een serum gebruiken. Deze versterkt vaak ook de werking van de dagcrème.

 

Hoe verzorg je de huid?

- Zorg dat je een verzorging neemt die bij jouw huidtype past.
- Sommige lichaamsdelen hebben behoefte aan extra verzorging. Denk hierbij aan het gezicht, handen en voeten. Hiervoor heb je speciale verzorgingsproducten.

 

Bescherming:


Je lichaam heeft behoefte aan verzorging. Denk hierbij aan vocht inbrengende crème of aan zonnebrand crème met beschermende factoren. 

 

Check de website van Loved By Me, hier tref je het tabblad met Liefs van mij! ❤ aan. 

De verzorgingsproducten van Loved By Me.

 

Zorg goed voor je huid! 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.