🖤 Loved By Me 🖤

Tips voor het kiezen van de ideale winterjas bij jouw bodytype.

Gepubliceerd op 17 oktober 2020 om 20:09

Het is er nu echt het weer voor. De winterjas.


's Avonds als ik met de hond, mijn maatje Bono, uit ga, heb ik het echt al fris. 's Morgens overigens ook al. Ik heb dan ook al een dikke jas aan.

Veel mensen moeten er weer aan geloven, het kopen van een winterjas! 

 

De ene jas staat je perfect en de andere zit niet. Hoe kies je voor jou bodytype de ideale winterjas? 

 

Tips voor het kiezen van een winterjas bij jou bodytype:

  • Ben je klein van stuk? ( Kleiner dan `1,65 mtr) Zorg er dan voor dat de jas boven de knie eindigt. Zo zorg je ervoor dat je meer lichaamslengte creëert. Jassen met een taille of riem om de taille doen het goed bij de kortere vrouwen. Kies ook vooral niet voor te veel poespas. 
  • Heb jij wat rondingen? Kies dan voor een jas op knielengte en natuurlijk lijkende schoudervullingen. Een overslagmodel met een ceintuur zou perfect kunnen staan.
  • Ben jij een vrouw met brede schouders? Een jas zonder structuur staat jou het beste. Dubbelknoops en een brede halslijn kun je beter vermijden. Dit zorgt ervoor dat je schouders nog breder lijken. 
  • Heb je smalle schouders in verhouding tot je heupen? Kies voor een jas met structuur. Een duidelijke schouderlijn en wellicht een kleine schoudervulling. Een riem zorgt ervoor dat de aandacht naar de taille wordt getrokken. 
  • Ben je atletisch? Een jas met een duidelijke taille maken je figuur vrouwelijker. Ook hier telt, ben je kleiner? Laat dan de jas eindigen boven de knie. 
  • Heb je wat kleinere borsten ten opzichte van de heupen? Zorg dan voor details op borsthoogte. Zakjes, brede kraag, dubbele knopen, noem maar op. Een duidelijke taille in het model, zou jou het beste staan.
    Heb je een opvallende buik? Dan wil je hem natuurlijk camoufleren. Dit doe je het beste door een rechte enkelknoops model te mappen of jassen met een A-lijn. 
  • Vrouwen met grote borsten, kunnen het beste enkelknoops met een lichte taille en een diepe V hals pakken. Geen hoog gesloten hals, wijde mouwen of dubbelknoops modellen. Deze zorgen ervoor dat je zwaarder lijkt. 
  • Is je budget wat beperkt? Kies dan een jas met een neutrale kleur. Tegenwoordig zie je zoveel kleuren, maar als je budget wat beperkt is, kies je het best voor een neutrale kleur. Wissel jaarlijks je accessoires en je bent weer als nieuw en up to date.

 

Je hoeft niet jaarlijks een nieuwe jas te kopen, zoals hier boven beschreven. Je kunt ook de accessoires wisselen. Zoals mutsen, sjaal, riem, handschoenen, omslagdoek. 

Kijk eens bij de accessoires, mocht je wat leuks zoeken.

 

Ik ga van mijn zaterdagavond genieten. Het kaasplankje komt al op tafel. 

 

Ik wens jullie een fijn weekend, denk eraan! Stay safe, shop online. 

 

🖤 Loved By Me 🖤

 

 

Weekend vibes only!  ❤

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.