🖤 Loved By Me 🖤

Blog: Kledingtips om je buikje te camoufleren.

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 13:14

Ik ben een vrouw, en ik denk dat ik een vrij normale vrouw ben.

 

Ik heb een buikje. Een zwangere vrouw laat heel graag haar buik zien. Een vrouw die niet zwanger is, verbergt het vaak he liefst. 

Op de foto hiernaast zie je mijn buikje toen ik zwanger was van mijn jongste zoontje. Collin. Hier is mijn buikje 29 weken. Collin is inmiddels 6 jaar.

 

Ik ben een vrij normale vrouw. Ik heb een buikje. Een buikje, wat 3 kinderen gedragen heeft, waar ik trots op ben. Hij heeft hen een veilige haven gegeven en  mijn 3 jongens laten groeien. Ik heb er een lidteken op van mijn keizersnede, maar ik ben er trots op. Mijn buikje. 

 

Echter houd ik wel rekening met kleding die ik aan doe, dat ik geen strakke buik meer heb..

maar... wat zijn nou kledingtips voor het verbergen van een buikje? 

 

1. Ondergoed.
Goed zittende kleding begint bij het ondergoed. Draag altijd een goedpassende bh. Dan zit alle kleding mooier en beter. Je kunt bij het kopen van een bh advies vragen in de winkel. Door een beetje een liftende bh te pakken (niet een hangende) maak je duidelijk onderscheid tussen de borst en de buik. Een corrigerende onderbroek/ slip, laat je buik platter lijken. 

2. Verleg de aandacht
Haal de aandacht van de buik weg, door geen opvallende prints, horizontale strepen of felle kleuren te dragen ter hoogte van je buik. Hierdoor vestig je juist de aandacht op je buik. Verleg dus de aandacht naar een ander deel. Je hals, door middel van een mooie ketting, of je benen door een skinny jeans of laarzen. 

 

3. draag passende kleding.

Zorg ervoor dat tshirts en blouses genoeg ruimte hebben om je vormen te omhullen. Als je weet welk figuurtype je bent, kun je hier je kleding op af stemmen. 

 

4. Je benen
Heb jij slanke benen, zorg ervoor dat je ze laat zien. Leg het accent daar. Daag lichtere broeken of opvallende prints.

 

5. Langer en slanker lijken.
Langere openvallende jasjes of vesten dragen over een broek of rok met een donkere kleur top, laten jou er langer en slanker uit zien en verhullen zo je buikje / vormen ter hoogte van je taille.

6. Strakke kleding.
Je kunt korte en strakke kleding het beste vermijden. Dit zorgt ervoor dat de aandacht naar je buik gaan. Een riem ter hoogte van je middel, zou ik ook niet doen. Je accentueert hiermee alleen je buik. 

7. Halslijn / nek
Draag geen coltrui of iets dergelijks. Het moet niet te hoog gesloten zijn. Kies eerder voor een V- of U- hals. Denk ook aan een leuke ketting om daar de aandacht op te vestigen. 

8. High waist broeken en rokken.
Dit is echt een uitkomst als je je buikje wil verbergen. Het valt hoger dan een heupbroek en bedekt daardoor je buikje. Hierdoor krijg je geen rolletjes boven je broekriem of riem en draag je kleding altijd over je broek of rok en niet erin. 

 

9. Stof.
Zwaardere stoffen maken lichaamsvormen beter zichtbaar. 

 

10. Niet verstoppen
Sommige vrouwen schamen zich zo voor hun buikje, dat ze zich gaan verstoppen in vormloze kleding. Kleding die veel te wijd zit of juist te strak. 

Iedere vrouw is mooi, niemand hoeft zich te verstoppen. 

 

Herinner jezelf eraan, dat iedere vrouw mooi is, zoals ze is. Iedere vrouw is uniek.

 

Veel liefs Louise ❤


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.