🖤 Loved By Me 🖤

Waar hou je rekening mee bij het kopen van een vest?

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 18:11

Het is weer tijd voor een blog.

Maar waar gaat mijn blog deze keer over. Ik zit aan mijn keukentafel en roep tegen mijn kinderen 'trek je wel een vestje aan als je naar buiten gaat'.

 

het weer is erg wisselvallig en wat gebruikt iedereen in deze tijd. Juist een vest. Overdag is het soms nog best warm en is het niet nodig, terwijl het in de avond afkoelt.
Er zijn verschillende soorten vesten. lang, halflang of lang. 

De een houd van lang en de ander liever kort, maar wat is nou de ideale lengte voor jou bodytype.

Waar kun je op letten bij het kopen van een  vest?
- Een vest maakt een horizontale lijn op je lichaam als hij eindigt.  Dit heb ik beschreven in mijn vorige blog. Heb jij dus brede heupen, laat dan je vest nooit eindigen op je heupen. Is je middel breed, laat hem dan niet eindigen op je middel. Je kunt het beste je vest op boven of onder je breedste punt eindigen. 
- Zakken maken ook een horizontale lijn. Heb jij smalle heupen? Dan kunnen zakken je lichaam voor het oog in balans brengen, heb jij bredere heupen, laat dan ze zakken weg. 
- hoe lager de horizontale lijn op je lichaam, hoe korter je lijkt. De ideale lengte van je vest voor een korter vrouw is dan boven de knie. 
- Omdat je een vest vaak open draagt, creëer je ook een verticale lijn op je lichaam. Zo kun je ook een iets langer vest dragen, mits je een simpele, 1 kleurige ondergrond.
- Een vest kan ook iets slordigs hebben. Heb je wat smalle schouders, dan is de schoudervulling een uitkomst. 
- Tegenwoordig zie je ook vesten met ballonmouwen. Deze mouwen brengen volume aan je vest aan op heup hoogte. 
- Heb je wat grotere borsten of een buikje, dan kun je het best een glad vest nemen, zonder extra's. Zodat je geen accent legt of volume toe voegt aan je breedste lichaamsdeel. 
- Hoe wijder het korte vest, hoe slanker de broek of rok. 

Een vest is een echte musthave voor in je kast. Je kunt niet zonder. In de zomer maanden niet, maar ook zeker in het najaar niet. 

Mocht je nog tips hebben, deel ze gerust. 

 

Veel liefs louise ❤


    «   »

    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.