🖤 Loved By Me 🖤

Schurende dijen? Wat te doen?

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 om 19:45

Met dit weer, word alles korter en luchtiger. Vind je het gek? 

 

Rokjes, jurken en playsuits, met dit warme weer, gaan we het liefst voor kort en luchtig. Dit heeft 1 nadeel. Namelijk onze dijen. Die hebben met dit weer flink wat te stellen. 

Het plakt en schuurt en dat kan behoorlijk veel pijn doen. Het veroorzaakt irritatie en wondjes. Ik ben niet breed. totaal niet, maar ook mijn dijen komen langs elkaar en soms is dat flink vervelend.

Vandaar ook deze tips. 

 

Deo (roller of stick:

Dit is het beste en meest handige huis-tuin en keuken middeltje tegen schurende dijen. Deo houd namelijk de huid en benen gladder te maken, waardoor ze makkelijker langs elkaar glijden. Een roller maakt je benen ook droog. Het zorgt ook voor een lekkere geur. 

Let er wel op dat je een anti-transpirant deo pakt. 

 

Talkpoeder:

Talkpoeder, wie kent dat niet. Ook glad, maar dan nog net even iets droger als de deo. Talkpoeder zorgt ervoor dat de huid droger word. Het nadeel is dat je veel moet strooien. Als je dan wel weer zweet, heeft de talkpoeder geen werking meer, en zul je opnieuw moeten strooien. 

 

Vaseline:

Een ander ideaal middel om het glijden van de dijen tegen te gaan, is Vasiline. Deze olie-achtige substantie houdt je huid soepel en gaat irritatie tegen. Vergeet na het insmren niet je handen te wassen, om vetvlekken tegen te gaan op kleding, meubels of iets anders.

Bikershorts:
Wil jij je niet insmeren met vasiline of poeder? trek dan een kort wielrennersbroekje of boxershortje aan onder je jurkje of rokje. Niks fijner voor schurende dijen dan broekspijpjes. 

 

Bandalettes:
Je kunt ook kiezen voor bandalettes, zogenoemde dijenbanden. Dit zijn banden van stof of kant die je om je bovenbenen schuift. Het lijkt op een stay-up (van de panty) maar dan zonder panty. Niet de dijen, maar de banden schuren nu tegen elkaar. 

 

Met die hulpmiddelen kun je het schuren van dijen en een hoop irritatie tegen gaan.

 

Ik hoop dat jullie iets hebben aan de tips. 

 

Veel liefs Louise ❤


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.