🖤 Loved By Me 🖤

Onmisbaar in je garderobe.

Gepubliceerd op 26 juli 2020 om 20:34

Hi Babes,

 

Welke kledingstukken zijn onmisbaar in ieder zijn garderobe?

Wat moet je zeker hebben in je 'altijd' garderobe? 

 

Als ik mijn kledingkast open doen, dan schaam ik mij best wel. Ik heb heel veel kleding, maar over het algemeen ben ik wel iemand die regelmatig dezelfde kleding aan doet. Ik koop wel eens iets en uiteindelijk blijft het dan hangen omdat het niet in mijn 'comfort' zone past.

 

Nu moet ik ook zeggen, dat sinds ik de webshop heb, ik ook dingen aan doe, die niet in mijn comfort zone passen. Wat dat betreft ben ik dus gegroeid. Voorheen droeg ik veel basic dingen. Dat was voor mij comfortabel en veilig. 

Ik had vaak een jurkje aan met pumps. Toch vrouwelijk, maar veilig. 

 

Tegenwoordig draag ik meer kleur, andere modellen en verschillende stijlen. Nooit gedacht dat ik gympen zou gaan dragen. Gympen, waar ik niet fijn op liep. Waar ik mijn voet dubbel op sloeg en wat totaal niet bij mijn 'jurkjes' zou passen. En zie nu. 

Op deze manier ben ik uit mijn comfortzone gelokt en ben ik meer stylen gaan dragen. 

 

Wat is nu onmisbaar in een basic garderobe?

 

1. Een witte basic blouse. 😍
Een witte basic blouse is onmisbaar in je garderobe. Deze kun je dagelijks dragen, en niemand die door heeft dat je hem iedere dag draagt, omdat je hem steeds weer een andere draai geeft. Een andere twist. Met een nette pantalon, een jasje eroverheen, basic met een spijkerbroek, noem het maar op. Dit item MOET gewoon iedereen in zijn kast hebben hangen. 

 

2. Een goed zittende jeans.😍
Iedereen heeft er zo 1. Zo een jeans die je het liefst niet uit trekt en die altijd goed zit. Kies een spijkerbroek die het best bij je lichaam past. Skinny, high waste of wide legs. 
Een spijkerbroek is altijd een goed investering en kun je meerdere seizoenen aan. Of het nu herfst, zomer, lente of winter is, een jeans kun je altijd dragen. 

3. Een trenchcoat.😍
Een trenchcoat is een icoon onder de jassen. Een beige versie, is onmisbaar in je garderobe. Hij straalt klasse uit en is goed de combineren met andere items en accessoires. De trenchcoat is jaren te dragen, dus als je er 1 koopt, heb je er lang plezier van. 

 

4. Een heerlijke, comfortabele trui.😍
Het 4e item wat onmisbaar is in je garderobe, is een heerlijke, comfortabele trui.  Zo een trui, die je overal bij kunt dragen, maar die je het liefst niet meer uit trekt. 

Die je ergens in de herfst aan trekt en weer uit trekt als het zonnetje tevoorschijn komt en de blote benen in de lente. 

Deze trui kun je af en toe aan doen, op de koudere dagen in de zomer en waar je lekker mee op de bank kunt hangen. 

 

5. een Jurk.😍
Een jurk hoort natuurlijk ook in het rijtje thuis. Ik moet je heel eerlijk bekennen, dat ik veel jurken heb, maar heel erg weinig broeken. Ik heb in totaal 5 broeken. Hoe erg is dat? Ik heb wel 27 zomer jurken (om nog maar over de winter versies te zwijgen. Dus dit is voor mij een favoriet item en het is bovendien tijdloos. Hoewel dat natuurlijk ligt aan de print. 

Een black dress is tijdloos en kun je gebruiken in elke gelegenheid. Ze zijn er in alle soorten en maten. Chique, classy of casual. Het is goed te combineren met een jasje of vestje, pumps of gympen en je kunt het eindeloos combineren met accessoires en tasjes. 

 

6. de pantalon.😍
Ook de pantalon is onmisbaar in de garderobe. Of je nou cropped, oversized of de normale lengte, recht of skinny neemt, een pantalon is onmisbaar in je garderobe.
Ik zelf heb een rechte pantalon. Een zwarte. Deze valt bij mij het mooist. Neem er dan ook 1, die bij jou figuur past. 

Een pantalon is goed te combineren met andere kledingstukken en is ook nog eens comfortabel.

Om deze reden, verdient de pantalon ook een vast plekje in de garderobe. 

 

7. Een leren jasje. 😍
Een leren jasje is tijdloos. Het is goed te combineren en te dragen bij bijna iedere gelegenheid. In het tussenseizoen kun je deze goed dragen als jasje en verder is het goed te gebruiken als toevoeging aan je outfit. Hiermee kun je een outfit lekker stoer maken. 

 

8. Gestreept shirt.😍
Een gestreept shirt is een echt basic shirt wat je aan iedere outfit kunt toevoegen. De bretonse streep heb je in verschillende kleuren en vormen. Brede of minder brede strepen waardoor je het eindeloos kunt combineren. Dit item zou dus ook een plekje moeten hebben in je kledingkast. 

 

9. Sneakers.😍
Wie had ooit gedacht dat ik die zou dragen, buiten mijn sport outfit. Ik in ieder geval niet. Ik droeg nooit gympen, buiten het sporten. Nu combineer ik ze met mijn ouftit. Een jurkje of een broek, een korte broek of rokje. Het past overal bij. En... Ik heb ook nog eens gympen met een gouden glitterneus. 

De schoen die altijd kan. Tijdloos, comfortabel en je kunt er uren op rond lopen. Sneakers verdienen dus ook een plekje in je 'altijd' garderobe. 

 

10. Wit t-shirt.😍
Weer een item wat niet weg is te denken uit je garderobe. Een wit t-shirt is the best basic ever. Dit t-shirt is met bijna alles te combineren. Echt bijna alles. Aangezien ze bijna niks kosten, kun je meteen een aantal exemplaren kopen. 

Het witte t-shirt kun je in de zomer zo dragen, maar in de winter onder een vestje of jasje. 

 

11. de Rok.😍
Van casual tot klassiek. Een rok is een multitasker, dus ook een musthave in je garderobe. Een rok is praktisch, stijlvol en makkelijk te combineren. Er zijn veel verschillende soorten. 

Van mini tot maxi, A lijn of recht, van leer tot kant of andere bijzondere afwerkingen. 

De rok is onmisbaar in je kledingkast. Je kunt hem stijlvol dragen en sportief. 

Vergeet hem dus niet toe te voegen aan je lijstje. 

 

12. Enkellaarsjes.😍
Het is altijd goed om een paar enkellaarsjes in de kast te hebben. Ze doen het niet alleen goed onder een jeans, maar ook onder de lentejurkjes staan ze geweldig. 

Ze zijn tijdloos en kunnen stijlvol zijn. 
Een paar enkellaarsjes staan dan ook in het lijstje. 

 

13. Crossbody bag. 😍
Dit item is onmisbaar in je garderobe. Hij is handig en goed te combineren. Alles wat je nodig hebt past erin, heb je bij elkaar en zo weer gevonden. De handtas matched met bijna alles wat je draagt. 

Ik zelf heb er meerdere. Het ergste van een tas vind ik toch dat je er altijd meer in hebt dan je nodig hebt. (Deo, 5 soorten lippenstift, haar speldjes en elastiek, doekjes enz) Heeft iedereen dat in zij handtas of ben ik de enige? 

 

Hebben jullie al deze items in jullie kledingkast hangen?

Ik niet alles. Ik weet wat ik moet aanvullen, als ik dit lijstje bekijk.

 

Uiteraard word er ieder seizoen nog een aanvulling gedaan of kijk je naar de nieuwe printjes wat je leuk vind om ook in je kledingkast te hangen.

Dit is gewoon een basic lijstje, wat gewoon in iedere garderobe thuis hoort. 

Wat jullie?

 

Hebben jullie nog aanvullingen op dit lijstje? Een basic die iedereen zou moeten hebben? Let me know.!

 

🖤 Loved By Me 🖤

 

Veel liefs Louise ❤«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.