🖤 Loved By Me 🖤

Vandaag even helemaal niks!

Gepubliceerd op 21 juli 2020 om 15:47

Hier in Limburg is de vakantie begonnen. De tijd van uitslapen, hangen en uitstapjes. Oh ja, en de tijd van 'ik heb niks te doen', 'ik verveel mij' of de tijd van 'pfff vandaag hebben we echt een drukke dag'. 

Dat allemaal om de drukte van school voor de kinderen even te vergeten, zodat mijn jongens na de vakantie weer fris aan de slag kunnen in groep 3, 4 en 6. rusToen  

 

Gisterochtend stonden wij op en zei mijn middelste zoontje, "Mama, vandaag even helemaal niks'.

 

En hij had gelijk. Vandaag deden we helemaal niks wat 'moet'. 

Wij zijn lekker met de hond het bos in geweest, hebben de hond laten zwemmen, voor zover je dat zwemmen kunt noemen dan, (lees, met moeite pootje baden) en ik heb de kinderen op een strandje laten ravotten en genieten. Uiteindelijk hebben wij gegeten bij opa en een heerlijk ijsje op.

 

Vandaag even helemaal niks. Ik zat lekker aan de zijkant met mijn boekje en de hond. (en een leenhond). Heerlijk!

Genieten en even helemaal niks. 

Op de terugweg in de auto, was sliep iedereen en waren ze op. 

Uiteraard, toen ze uit de auto moesten stappen, om naar binnen te lopen, was die vermoeidheid ineens weg en was alles klaar wakker.  

 

Nu moet ik je zeggen dat ik met mijn 'Mama Draak' tshirt een hoop complimenten heb gekregen, ondanks dat ik in het bos liep en aan de kant zat. 

Kortom, wij hebben een dag helemaal niks gedaan en genoten van het weer,


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.