🖤 Loved By Me 🖤

Bloggen??

Gepubliceerd op 8 juni 2020 om 21:26

Bloggen? Wat is nou bloggen?

Daar zit je dan, aan de keukentafel, te kijken wat nou precies Bloggen is. Voor mij een heel onbekend iets, en ik denk voor velen onder ons.

Als je op internet kijkt, word je dood gegooid met de blogs. Persoonlijke blogs, zakelijke blogs, reisblogs, foodblogs, beautyblogs, oh ja, modeblogs!

Maar wat is een blog? Een informatief of inspirerend artikel met een persoonlijke touch. Dat moet wel lukken toch? 

Hoe is Loved By Me geboren? 

 

Ik zelf winkel vaker online. Het is makkelijk, simpel en snel. Ik hoef er niet voor de deur uit en niet geheel onbelangrijk, ik hoef niet te passen met kinderen erbij. Want vaak als ik in de stad loop om te winkelen vind ik niks, maar als je er dan loopt met de kinderen, bam! zie je dat geen wat je wil hebben! nou ja, wil hebben, MOET hebben!

Natuurlijk geen probleem passen en kopen met kinderen. Vaak gaat het goed. Niks aan het handje. Je zoekt je item uit, past je artikelen en je kunt naar de kassa, betalen. Het fijne van passen met kinderen is, dat zij de tas voor je kunnen en willen dragen. 

 

Maar niet iedere keer gaat het zo gesmeerd. Soms, heel soms, ontstaat onderstaande situatie. 

Als je net leuk aan het passen bent, word je geroepen of het kleedhokje word open gemaakt. Sta je daar, in je half gepaste kleding. Erg fijn!  'Mam, Ik wil een snoepje'.  'Mam, het duurt nu al 10 uur (hoelang?!?!) , het duurt te lang, ik wil naar huis!'. 'Mam, vind je dit niet ongelooflijk saai?" "Mam, weet je??"  (paar minuten wachtend, nog geen antwoord') oh en mijn favoriet is nog altijd, als je dan al niks gekocht hebt en je naar huis gaat, bij jezelf denkt 'Ik ga morgen wel weer, als ze op school zitten'.  "Mam, mogen we even bij de speelgoedwinkel kijken'?!'. 
He? het duurde toch te lang??? Weer een dagje afgesloten en niks gekocht of uit wanhoop iets gekocht om maar wat gekocht te hebben. Iets om maar wat mee te nemen. 

Daarom winkel ik ook vaker online. Makkelijk, simpel en snel. 

Enfin, ik zat aan diezelfde keukentafel, waar ik nu schrijf / typ en bedacht mij 'Wat de grotere bedrijven kunnen, kan ik ook'. Ik wil mensen (niet alleen mensen met kinderen) helpen met makkelijk winkelen,  leuke artikelen aanbieden met een persoonlijke service en laagdrempeligheid. 

"Ik kan ook een webwinkel beheren". Na wat research en contacten leggen, is de knoop doorgehakt. Op zoek naar een leuke naam. 


Loved By Me is geboren.


Maar wat word dan je doelgroep. De vrouw.
De vrouw? Welke vrouwen? Welke doelgroep.

Heel simpel. Elke vrouw. 

Elke vrouw straalt, elke vrouw is uniek en speciaal. 
Elke vrouw heeft een gezicht. 

Voor de een ben ik een vriendin. Voor de ander ben ik hun moeder, voor weer een ander ben ik zijn of haar dochter en voor weer een ander ben ik zijn vrouw.
Op deze vrouwen, de vrouwen met een gezicht wil ik mij richten. De unieke vrouw. 

Kleding en accessoires: Loved By Me.

Ik heb inmiddels, bijna, mijn eerste week online overleefd en krijg hele leuke, positieve reacties. 
Uiteraard is het fijn als jullie, mijn webshop nog een keer delen en liken en volgen op social media. 

Ik wens jullie een fijne avond.

 

Veel liefs Louise ❤


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.