🖤 Loved By Me 🖤

Loved By Me gaat Live!

Gepubliceerd op 3 juni 2020 om 20:49

En dan is het moment daar. 


Loved By Me gaat Live! 


Het is spannend, het is eng, maar ook erg leuk.

Hier heb je uiteindelijk naar toe gewerkt. De publicatie van je website / webwinkel. Mijn uitdaging, naast mijn uitdaging als moeder, want met 3 jongens, mag je af en toe wel van een uitdaging spreken. 


De webwinkel: voor mij iets wat ik helemaal zelf heb gedaan, dat maakt het extra leuk. Van het idee, naar het tekenen van het logo en het bouwen van de website. Helemaal zelf, waardoor ik natuurlijk extra trots ben. 
Natuurlijk sta ik open voor feedback.

Ik wil alle bezoekers veel plezier wensen bij Loved By Me! Mochten er speciale wensen of verzoeken zijn, neem gerust contact met mij op. 
Het geen wat ik wil realiseren met Loved By Me, is de ultieme shopbeleving, laagdrempelingheid, persoonlijke service voor een betaalbare prijs. 

Voor mij als echte leek in het bloggen, kwam deze tekst er vrij vlot uit. 

Ik wens iedereen een fijne dag. 

Veel liefs Louise


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.